Kategorier
Tandhälsa

Den rakaste tandraden på Avenyn?

Inte alla är beredda att bara acceptera att tänderna pekar åt olika håll. Det är inte vackert och det kan medföra problem med att tugga maten. Hur löser du problemet om inte med Invisalign?

När det är vår och du vill svassa nerför Avenyn och konkurrera ut solen med ditt leende behöver du Invisalign. När du vill sitta vid kajen och smaska räkor direkt ur pappret likaså. När du cyklar till Härlanda Tjärn för ett kvällsdopp vill du inte stupa på näsan utan att skydda tandraden.

Det är inte kul att ha sneda tänder, så är det bara. Det är trist och de flesta ogillar hur det ser ut. Lägger man dessutom till de problem det kan medföra med värk i muskler och käke förstår man att något behöver göras.

Den enkla metoden för den raka tandkanten

Vill du behandlas med invisalign i Göteborg? Har du tröttnat på problemet för gott och vill göra något? Grattis till ett smart beslut. Du har just bestämt dig för att gå i positiv riktning. Metoden är smärtfri och osynlig och ger permanenta resultat. Dessutom är det hygieniskt.

Invisalign byts med jämna mellanrum och korrigerar ditt bett bit för bit. Den kan enkelt tas av vid måltider och därför får du aldrig bitar av mat sittande kvar i skenan. Den är genomskinlig och det syns inte ens att du bär en bettskena.

När du är klar får du en retainer som du kan bära för att behålla ställningen. Nu är staden din.