Om oss

En sida om allt möjligt. Det är själva målet med den här sidan. Vi vill skapa en sida som berör olika ämnen och som ger information, tankar, fakta och olika idéer om allt mellan himmel och jord. Vi vill blanda högt med lågt och vi kommer inte att ducka för vare sig tunga ämnen – vad händer om en närstående dör, hur hanterar med en vårdnadstvist – med lite mer lättsamma sådan – hur ska du göra för att städa badrummet?

Nyfikenhet leder till kunskap. Det är den utgångspunkten vi har. Vi vill veta mer om olika saker och vi tror att du som läsare också vill göra detta. Det vi inte själva kan – och tänker skriva om – ska vi ta reda på och förmedla vidare på sidan genom intressanta artiklar, guider och texter.

Hur renoverar man i hallen? Vilka färger är heta just i år? Varför är det så stor skillnad i pris mellan tandläkare i Sverige – och finns det en tandläkarbrist? Vilket städföretag levererar bäst lösning och hur fungerar egentligen det är med Rut-avdraget?

Vi ska kika närmare på alla dessa saker och många, många fler. Vi skäms inte för att vi inte kan så mycket om olika saker. Det ger oss bara motivation att ta reda på mer och att lära oss hur allt fungerar.

Vilka är då vi? Vi är ett gäng personer som kommer från olika bakgrunder, som jobbar med väldigt olika saker – advokat, städare, personlig tränare, lärare och snickare – och som befinner oss i olika åldrar. Det borgar, enligt oss, för en sida som alltid kommer att hållas intressant och där alla olika intressen och erfarenheter kommer att mixas i en härlig blandning. Vi skriver inte för en enskild individ eller grupp: vi kommer att skriva för alla. Välkommen!